skip to Main Content

…om positief
op te vallen

Maak van jouw CV een eyecatcher!

Vind jij het moeilijk om een goed CV te schrijven? Of word je maar niet uitgenodigd voor een gesprek? Wij zorgen ervoor dat jouw CV een ware eyecatcher wordt!

Jouw behoefte is leidend voor de aanpak. Voor de een is een eenvoudige CV-check al voldoende en voor de ander heeft dat meer voeten in de aarde. Force-at-Work denkt graag met je mee en maakt naar aanleiding van jouw wensen een persoonlijk voorstel.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie

Wist je dat...
 • Tijdens de selectieprocedure word je CV gemiddeld maar 9 seconden bekeken. De leesbaarheid maakt het verschil tussen uitgenodigd worden voor een gesprek of niet.
 • In zelfgemaakte CV’s kandidaten maar voor 30% uit de verf komen op het gebied van relevante bekwaamheden. Vaak zijn zaken die jij heel gewoon vindt juist een van je talenten.
 • Een goede CV maximaal 2 bladzijden lang is, meer schrikt af.
 • De aandacht die je aan de lay-out besteedt ervoor zorgt dat er langer naar je CV wordt gekeken en je dus meer kans maakt.
 • Je CV een folder is van jezelf. Presenteer jezelf dus kort en krachtig om te overtuigen.
 • Tijdens een sollicitatiegesprek onderzocht wordt of ze jou de functie durven toe te vertrouwen en of er een click met je is.

CV LAY-OUT

GRATIS

Gratis en vrijblijvend downloaden:

 • Voorbeeld
 • Maak hier je keuze
CV CHECK

€ 75,-

We checken jouw CV op:

 • Inhoud
 • Lay-out en vormgeving
 • Taalgebruik
 • ‘X-factor’
MAATWERK

OP AANVRAAG

Wij maken een persoonlijk voorstel voor:

 • Lay-out met jouw eigen tekst
 • Lay-out en tekst
 • Lay-out, tekst en sollicitatiebrief
 • Lay-out, tekst, sollicitatiebrief en aanmaken social media profiel
Saskia Kiesouw

De workshops waren zeer de moeite waard: theorie werd afgewisseld, met praktijk, je had de mogelijkheid om te oefenen en er werd goede feedback gegeven. En dit alles in een losse ongedwongen sfeer.

Hierna kun je zelf met de materie aan de slag.

Bedankt voor deze waardevolle sessies.

Saskia Kiesouw
Stephan Kromjongh

Camilla heeft met haar bedrijf Force at Work de unieke mogelijkheid om van een standaard CV een persoonlijk en in het oog springend document te maken wat de waarde en mogelijkheden op de arbeidsmarkt vergroot. Ik ben er erg blij mee!

Stephan Kromjongh
Ankie Simmons

Camilla heeft mij enorm geholpen met het maken van juiste keuzes voor mijn nieuwe loopbaancarrière, Ze is praktisch,betrouwbaar en zeer gedreven, samen hebben wij een nieuwe opvallende Curriculum Vitae gemaakt. Het traject welke wij hebben doorlopen heeft mij veel rust en focus gegeven op mijn volgende stap.

Ankie Simmons
Eric van Harmelen

2 jaar geleden heeft Camilla mij begeleid naar nieuw werk. Samen onderzochten we waar mijn interesses lagen. Camilla kan heel goed iemand op zijn gemak stellen en weet de juiste vragen te stellen die iemand nodig heeft om verder te komen. Ik heb inmiddels al een nieuwe baan. Camilla, bedankt !

Eric van Harmelen
Thijs Joosten
In 2011 en 2012 heb ik een loopbaanbegeleidingstraject gevolg bij Camilla Forsman van Force-at-Work in Roermond. Samen met Camilla heb ik via een beproefde methode vanuit het verleden naar het heden en naar mijn gewenste toekomst gekeken. Hierbij is het Camilla gelukt om, door het stellen van vragen (en vooral ook doorvragen), mij uit te dagen verder over bepaalde zaken na te denken. Ook is het Camilla gelukt door haar methode om mij de oogkleppen af te laten zetten van 27 jaar eenzelfde werkgever te hebben. Hierdoor komen er nieuwe mogelijkheden naar voren waar ik eerder zelf niet aan gedacht heb. Al met al een fantastisch traject waar ik zelf veel aan heb gehad en zal hebben. Camilla bedankt!
Thijs Joosten
marie anne forschelen

Camilla werkt sinds 2013 als trajectbegeleider voor EC O&P/Workflow. Ze is destijds gestart met het uitvoeren van VWNW-onderzoeken voor een van onze klanten (Rijksdepartement) en dit was een grootschalig project. In die tijd was het VWNW-beleid net van kracht net als de nieuwe inrichting van Workflow; met andere woorden, Camilla is gestart in de pioniersfase op divers vlak. Dit heeft ze met verve opgepakt. In korte tijd heeft Camilla zich de processen, de regels en haar taak eigen gemaakt en zij is voor ons een zeer gewaardeerde collega. Ze is professioneel in haar aanpak, heeft een prettige manier van communiceren en wekt vertrouwen. Daarnaast is zij ook goed in het schriftelijk verwoorden van de uitkomsten van de onderzoeken.
Naast de VWNW-onderzoeken heeft Camilla ook diverse vrijwillige mobiliteitstrajecten begeleid naar volle tevredenheid! Camilla weet zich goed aan te passen; ze is flexibel. Dit is ook belangrijk, omdat Workflow een diversheid aan klanten heeft die zij bedient. Camilla is naar mijn mening echt een toegevoegde waarde binnen het team en ik ben blij dat we haar in ons midden hebben

Marie-Anne Forschelen
Mirjam Kapoen
Ik heb Camilla leren kennen als profesioneel en erg betrokken bij het beoogde resultaat. Zij heeft mij op deskundige wijze geholpen met het maken van een onderscheidend CV door mijn traditionele CV te vervangen door een origineel document zonder daarbij de feitelijk belangrijke data uit het oog te verliezen. Ook als het gezicht van het Bites & Business netwerk in Roermond, is ze actief, benaderbaar en creatief.
Mirjam Kapoen
michele beunen

Afgelopen weekend heb ik de workshop “een cv waar je niet omheen kunt” gevolgd. Deze workshop werd gratis! aangeboden door Camilla en Janine. Voor mijn werk voer ik regelmatig sollicitatiegesprekken en ontvang ik dus veel cv’s. Ik was erg benieuwd om het proces ook weer eens van de kant van sollicitant te bekijken. De workshop was heel praktisch opgezet, met veel interactie tussen Camilla en de deelnemers. Camilla is enthousiast en heeft in korte tijd een zeer deskundige indruk op mij gemaakt.

Ik heb heel veel inspiratie opgedaan tijdens deze workshop en kijk uit naar de volgende twee!

Michèle Beunen
Back To Top