skip to Main Content

Camilla werkt sinds 2013 als trajectbegeleider voor EC O&P/Workflow. Ze is destijds gestart met het uitvoeren van VWNW-onderzoeken voor een van onze klanten (Rijksdepartement) en dit was een grootschalig project. In die tijd was het VWNW-beleid net van kracht net als de nieuwe inrichting van Workflow; met andere woorden, Camilla is gestart in de pioniersfase op divers vlak. Dit heeft ze met verve opgepakt. In korte tijd heeft Camilla zich de processen, de regels en haar taak eigen gemaakt en zij is voor ons een zeer gewaardeerde collega. Ze is professioneel in haar aanpak, heeft een prettige manier van communiceren en wekt vertrouwen. Daarnaast is zij ook goed in het schriftelijk verwoorden van de uitkomsten van de onderzoeken.
Naast de VWNW-onderzoeken heeft Camilla ook diverse vrijwillige mobiliteitstrajecten begeleid naar volle tevredenheid! Camilla weet zich goed aan te passen; ze is flexibel. Dit is ook belangrijk, omdat Workflow een diversheid aan klanten heeft die zij bedient. Camilla is naar mijn mening echt een toegevoegde waarde binnen het team en ik ben blij dat we haar in ons midden hebben

marie anne forschelen
Ik heb Camilla leren kennen als profesioneel en erg betrokken bij het beoogde resultaat. Zij heeft mij op deskundige wijze geholpen met het maken van een onderscheidend CV door mijn traditionele CV te vervangen door een origineel document zonder daarbij de feitelijk belangrijke data uit het oog te verliezen. Ook als het gezicht van het Bites & Business netwerk in Roermond, is ze actief, benaderbaar en creatief.
Mirjam Kapoen

2 jaar geleden heeft Camilla mij begeleid naar nieuw werk. Samen onderzochten we waar mijn interesses lagen. Camilla kan heel goed iemand op zijn gemak stellen en weet de juiste vragen te stellen die iemand nodig heeft om verder te komen. Ik heb inmiddels al een nieuwe baan. Camilla, bedankt !

Eric van Harmelen
Back To Top