skip to Main Content

Afgelopen weekend heb ik de workshop “een cv waar je niet omheen kunt” gevolgd. Deze workshop werd gratis! aangeboden door Camilla en Janine. Voor mijn werk voer ik regelmatig sollicitatiegesprekken en ontvang ik dus veel cv’s. Ik was erg benieuwd om het proces ook weer eens van de kant van sollicitant te bekijken. De workshop was heel praktisch opgezet, met veel interactie tussen Camilla en de deelnemers. Camilla is enthousiast en heeft in korte tijd een zeer deskundige indruk op mij gemaakt.

Ik heb heel veel inspiratie opgedaan tijdens deze workshop en kijk uit naar de volgende twee!

michele beunen

De workshops waren zeer de moeite waard: theorie werd afgewisseld, met praktijk, je had de mogelijkheid om te oefenen en er werd goede feedback gegeven. En dit alles in een losse ongedwongen sfeer.

Hierna kun je zelf met de materie aan de slag.

Bedankt voor deze waardevolle sessies.

Saskia Kiesouw
In 2011 en 2012 heb ik een loopbaanbegeleidingstraject gevolg bij Camilla Forsman van Force-at-Work in Roermond. Samen met Camilla heb ik via een beproefde methode vanuit het verleden naar het heden en naar mijn gewenste toekomst gekeken. Hierbij is het Camilla gelukt om, door het stellen van vragen (en vooral ook doorvragen), mij uit te dagen verder over bepaalde zaken na te denken. Ook is het Camilla gelukt door haar methode om mij de oogkleppen af te laten zetten van 27 jaar eenzelfde werkgever te hebben. Hierdoor komen er nieuwe mogelijkheden naar voren waar ik eerder zelf niet aan gedacht heb. Al met al een fantastisch traject waar ik zelf veel aan heb gehad en zal hebben. Camilla bedankt!
Thijs Joosten

Camilla heeft met haar bedrijf Force at Work de unieke mogelijkheid om van een standaard CV een persoonlijk en in het oog springend document te maken wat de waarde en mogelijkheden op de arbeidsmarkt vergroot. Ik ben er erg blij mee!

Stephan Kromjongh

Camilla heeft mij enorm geholpen met het maken van juiste keuzes voor mijn nieuwe loopbaancarrière, Ze is praktisch,betrouwbaar en zeer gedreven, samen hebben wij een nieuwe opvallende Curriculum Vitae gemaakt. Het traject welke wij hebben doorlopen heeft mij veel rust en focus gegeven op mijn volgende stap.

Ankie Simmons
Back To Top